Personallösningar

En trygg och långsiktig relation, hur kan vi hjälpa dig?

För dig som söker personal

Oavsett vad du söker finns vi här för att hitta just den kompetensen som får ditt bolag att lyfta

Många företag upplever toppar och dalar i sin verksamhet, både i produktion och på kontoret. Då är det oftast ekonomiskt fördelaktigt att grundbemanna för dalarna och ta in extrapersonal vid topparna.

Du kanske står inför ett helt nytt sätt att arbeta och behöver förstärka personalstyrkan med ny kompetens? Vi kan hjälpa dig med den kompetensen på kort eller lång sikt. Om du vill rekrytera, hjälper vi dig med det också.

Den som har rekryterat medarbetare vet att det är en tidskrävande och komplex process. Vi hjälper kunder i hela Sverige med bemanning och rekrytering. Du sparar tid och slipper dyra rekryteringsprocesser och kostsamma felrekryteringar.

Vi jobbar nära dig som kund och ser till att du får den kompetens du behöver, när du behöver den, på ett kostnadseffektivt sätt.

Bemanning & Rekrytering i hela Sverige

Våra tjänster

Vi finns för att hjälpa våra kunder med personalbehov, stora som små och korta som långa. Vi har över 12års erfarenhet av vår bransch och finns verksamma inom de flesta branscher i hela Sverige. Vi har även erfarenhet av internationella personallösningar

Hyr en eller flera konsulter under obegränsad tid så länge som det finns ett behov(ex. kompetents-, student- och seniorpool)

Bemanning

Korta & långa uppdrag

Du som kund hyr konsulten under en avtalad tidsperiod, därefter kan du anställa konsulten utan rekryteringsarvode

Hyrrekrytering

Hängslen & livrem

Nordic Bemanning och Rekrytering ansvarar för hela rekryteringsprocessen där du som kund anställer kandidaten mot ett arvode.

Rekrytering

Specialkompetens

Några av våra samarbetspartners

Ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

Det lilla bolaget med de stora musklerna

Auktoriserat bemanningsföretag

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har kollektivavtal med LO, Unionen och är godkända av samtliga fackförbund. Vi är också anslutna till branschorganisationen kompetensföretagen.

Om du vill läsa mer om vad det innebär hittar du mer information på vår branschorganisations hemsida.

Till kompetensföretagen