Här finns vi

Nordic Bemanning och Rekrytering förmedlar personallösningar inom de flesta branscher i hela Sverige. 
 
 Vi har en platt organisation som ger oss korta beslutsvägar och högt i tak. Det betyder att du som anlitar oss för att få hjälp med rekrytering och bemanning kan vara trygg med att få kompetenta och effektiva medarbetare som alltid gör sitt bästa.
 
Våra kunder brukar säga att vi är raka, personliga och flexibla. Det sitter i väggarna hos oss helt enkelt. Vi går gärna en omväg för att kunna leverera den lösning just du behöver. Tack vare att vi har personal inom så många yrkesgrupper kan vi täcka de flesta behov.
 

Nordic Norr

1a April 2020 öppnade vi kontoret i Sundsvall som en del av vår expansionsplan norrut i vårt avlånga land. 

Nordic Bemanning & Rekrytering, Malin Persson

Malin Persson

VD region Norr

Nordic Mitt

För 13 år sedan började vår resa i Gävle. Här har vi funnits sedan dess och levererat personallösningar av högsta kvalité med en stark lokal prägel. Vi älskar vårt kaffe, vårt hockeylag och Gävlebocken såklart.

Jonas Asplund

Jonas Asplund

VD region Mitt

Elin Strandman Nordic Bemanning Rekrytering

Elin Strandman

Rekryterare

Jonas Asplund Nordic Bemanning Rekrytering

Adam Nilsson

Rekryterare

Besök oss

Du är alltid välkommen att besöka eller kontakta oss för frågor eller funderingar kring rekrytering och bemanning. Vi är aktiva i hela Sverige men har fysiska kontor i Gävle och Sundsvall där du är mer än välkommen att besöka oss. 
Om du har några generella frågor eller funderingar går det bra att kontakta någon av våra medarbetare eller skicka ett mail till vår info mail.
Maila oss
Vi finns på kontoret måndag till fredag mellan 08:00 och 16:00.

Nordic Norr

Storgatan 22
852 30 Sundsvall

Nordic Mitt

Nobelvägen 2
802 67 Gävle